balneo therapie

Voortreffelijk welzijn

Reken op uitstekende zorg in de vorm van speciale zorgruimtes en therapieën. Denk hierbij aan balneotherapie, moderne kinezalen, knusse ontspanningsruimtes, snoezelruimtes ... Bovendien pakt Orpea uit met een topomkadering voor mensen met Alzheimer.

Ontdek meer
Dementie afdeling verhoogd toezicht

Solide dementiebegeleiding

Orpea onderscheidt zich evenzeer op vlak van dementiebegeleiding. Met snoezelruimtes, improvisatie-, muziektherapie- en dierentherapieworkshops ... En evengoed via fingerfood of ‘vingerhapjes’: ideaal om alle zintuigen te prikkelen (en de eetlust aan te wakkeren!).

Ontdek meer
Wonen en leven

Wonen én leven

Je geniet een ruime keuze aan verblijfsformules en diensten binnen een prachtige architectuur. Kenmerkend zijn de open ruimtes die baden in het licht, toegankelijke terrassen, tuinen, ... De perfecte omgeving om heerlijk te ontspannen en familie of vrienden uit te nodigen. Net zoals thuis!

Ontdek meer
voeding bediening2

Een ambitieus keukenteam

Een schitterend gedekte tafel, een moment van gedeelde gezelligheid. De chef en zijn team toveren dagelijks de heerlijkste menu’s op tafel: vers, voedzaam, gevarieerd. En uiteraard met respect voor je dieet. Kauw- en/of slikproblemen? Daar weet de keuken wel raad mee.

Ontdek meer
puzzelen

Veelzijdige animatie

Je goed in je vel voelen, daar draait het om. Dus voorzien we ook heel wat leuke activiteiten, zowel in groep als individueel. Uitstappen, feestjes, sport, optredens, buurtwerking ... zijn bovendien de ideale momenten om nieuwe vrienden te maken (of oude opnieuw tegen het lijf te lopen)! Trouwens, pik je straks je favoriete hobby terug op?

Ontdek meer
kinesitherapie

Kinesitherapie

Eigentijdse kine-aanpak

Orpea gaat volledig voor actuele kinesitherapie met de modernste toestellen, in aangename ruimtes. 

Ontdek meer