nieuws funenfit 2

Een spelletje petanque of minigolf?

Wanneer familieleden op bezoek komen, kunnen de bewoners en hun (klein)kinderen zich in heel wat residenties wagen aan een spelletje petanque, minigolf of darts. Onder meer in de residenties Palace in Ukkel, Jean de Nivelles in Nijvel en Les Jardins de Longchamp in Ukkel werd er een petanqueterrein ingeplant. Minigolfterreinen vind je dan weer onder eer in de residenties Château Chenois in Waterloo, Jardins d’Ariane in Ukkel, Jean de Nivelles en Golf by Zilverduin in De Haan.

nieuws funenfit 3

Paaseieren zoeken in Château Chenois.

Maar de residenties organiseren ook geregeld activiteiten voor jong en oud. Zo was er in maart een paaseierenzoektocht in het grote park rond Residentie Château Chenois in Waterloo. De eieren werden verstopt langs het vitaparcours dat uitgebreid werd met activiteiten voor de kinderen. Een succes voor jong en oud! 

nieuws funenfit 4

Appels plukken in Jean de Nivelles.

Residentie Jean de Nivelles in Nijvel trok naar een boomgaard om er 120 kilogram appels te plukken. De residenten werden daarbij geholpen door de kinderen uit de naburige school L’Enfant-Jésus. Een week later verscheen er naast de residentie een truck waar de appels geperst werden. Een specialist gaf hen tips, waarna ze samen kartonnen dozen vulden met appelsap, dat ze verkochten voor het goede doel.