Orpea Employee Engagement Survey 2021

Engagement Survey

Orpea Belgium maakt onderdeel uit van Orpea Group, wereldwijd één van de leiders op het gebied van langdurige zorg voor kwetsbare mensen. Orpea Group is aanwezig op ruim 1.000 locaties, in 23 landen, met 70.000 medewerkers. 

Voor het eerst lanceert Orpea Group in alle landen waar de organisatie actief is, een grote medewerkersbevraging. Daarmee wil Orpea inzicht krijgen in de manier waarop elke individuele medewerker het werk binnen de organisatie ervaren, en dit zowel op het gebied van het vertrouwen in de organisatie, het gevoel van trots, de dagelijkse werkomstandigheden en de waardering voor het geleverde werk.

Het doel van het onderzoek is om verbetermogelijkheden te inventariseren en natuurlijk ook de zaken die goed gaan, te signaleren, te behouden en misschien wel breder in te zetten binnen de organisatie, over de grenzen heen. 

Voor dit onderzoek werkt Orpea Group samen met het onafhankelijke onderzoeksbedrijf Korn Ferry. Alleen resultaten zijn anoniem en worden enkel op geconsolideerde wijze gedeeld met het management. Korn Ferry houdt zich aan strenge internationale normen inzake gegevensbeveiliging en het beheer van persoonlijke informatie.

10 minuten van jouw tijd, impact voor de volgende 10 jaar!

  • Werk jij bij Orpea? Dan ontvang je een persoonlijke code per brief en/of e-mail. Met deze code kan je via deze link deelnemen aan de bevraging 
  • Je kunt de vragenlijst van 8 november t/m 12 december invullen en dit kost maximaal 10 minuten.  
  • De vragenlijst is toegankelijk via een eenvoudige internetverbinding, vanaf een computer, tablet of smartphone. 

Naar de enquête (enkel voor Orpea-medewerkers)