Thierry Hautman, directeur de Belle Alliance à Lasne

Welkomstwoord van een fiere directeur

Mijn teams en ikzelf zijn heel trots om u onze prachtige residentie Belle Alliance te mogen voorstellen. Residentie Belle Alliance is een gastvrije plek, chic en magisch, waar rust en levenskwaliteit overheersen in een uniek decor. U merkt het, ik kom haast adjectieven tekort. Wanneer u binnenkomt in ons huis, zal u gecharmeerd zijn door de elegantie van de ruimtes en geïmponeerd door het uitzicht op het strijdtoneel van Waterloo. 

Wanneer u beslist om hier te komen wonen, kiest u voor een nieuw levensproject in een rustgevend kader van professionele zorg en hoteldiensten. 

Tot uw dienst

Ons keukenteam wordt geleid door een gediplomeerde chef. Hij zal u verwennen van 's ochtends tot 's avonds met verfijnde en gevarieerde maaltijden aangepast aan uw smaak, en indien nodig, in lijn met uw dieet (zoutloos, voor diabetici ... )

Vanzelfsprekend is onze residentie voorzien van alle moderne uitrusting. U kunt er gebruik maken van verschillende therapeutische activiteiten die uw autonomie vrijwaren of zelfs versterken, en die uw motorische capaciteiten zoveel als mogelijk ondersteunen. Hiervoor beschikt Belle Alliance over een ultramoderne kinesitherapieruimte, een balneotherapie en een aangepast zwembad met tillift. Hier kan elke resident zich ontspannen, zelfs als zijn of haar mobiliteit beperkt is.

Natuurlijk is er voor onze residenten ook een brede waaier aan activiteiten om de cognitieve vaardigheden te stimuleren. 

Belle Alliance beschikt overigens ook over een beschermde eenheid met verhoogd toezicht, waar een gespecialiseerd team zorg draagt voor personen met dementie of aanverwante aandoeningen. 

Belle Alliance, het is al het bovenstaande, maar nog zoveel veel meer! Het is voornamelijk een gekwalificeerd en attent team dat voor u klaar staat, bij wie de woorden 'menselijke en persoonlijke zorg' geen marketingpraatje zijn. Samen, en elke dag opnieuw, willen we de waarden van ons metier, in de praktijk omzetten en verder ontwikkelen: respect, professionalisme, vriendelijkheid, generositeit en een warm thuisgevoel. 

Belle Alliance, dat is zoals thuis, maar nog beter: met meer plezier en onze dienstverlening! 

“Belle Alliance, dat is zoals thuis, maar nog beter: met meer plezier en onze dienstverlening!”
Thierry Hautman, directeur Belle Alliance
Belle Alliance arbres fleuris