Het leven in Belle Epoque

Bob is een goedlachse man en dat zie je direct in zijn omgang. “’t Is mijn aard om te lachen en plezier te maken”, zegt hij. “Ik ben heel tevreden van de zorg, vooral omdat iedereen hier vriendelijk is. Dat vind ik heel belangrijk.”

“Ik ben hier graag”, vertelt Bob. “Het is een ‘schoon’ appartement in een ‘schone’ omgeving.” Bob gaat vaak wandelen met zijn gezelschapsdame naar de Lakeside, een watersportclub aan de oevers van het Duinenwater. “Ik ga er graag ééntje drinken en een sigaar roken”, knipoogt Bob.

Bob is er graag bij om nieuwe initiatieven aan te moedigen. “De directie heeft een werkgroep samengesteld met 5 leden om het onderwerp maaltijden nader te bekijken en eventueel bij te sturen”, vertelt Bob. “Ik vind het goed dat wij ook inspraak hebben.”

Bob is ook tevreden over de verpleging. “De medicatie wordt hier vrij goed opgevolgd”, beaamt Bob. “Daar is in het verleden al anders geweest voor mij.”

Bob gaat twee keer per week zwemmen in het binnenzwembad. “Het is aangenaam om mijn benen beter te kunnen bewegen, wat anders heel moeilijk gaat”, zegt Bob. “Het is een meerwaarde dat je hier ook lichamelijk opgevolgd wordt.”

Ontdek alles over het woonzorgcentrum of de assistentiewoningen van Belle Epoque.