Wilt u iets vragen over deze residentie ?

02 233 69 00

Justus Lipsius Senior Resort

Assistentiewoning - Vlaams-Brabant

Opening : lente 2017

Gelegen naast Jezus-Eik, vlak bij het centrum van Overijse en niet ver van talrijke winkels, gemakkelijk bereikbaar dank zij de vele bussen die vlakbij een halte hebben, ligt residentie Justus Lipsius Senior Resort, hoogstaande assistentiewoningen, dat diensten van hoog niveau aanbiedt in een al even aangename omgeving.

Uw assistentiewoning is een comfortabele, aangepaste woning waar u veilig en in alle vrijheid en privacy kunt wonen. U kunt daarbij steeds rekenen op een woonassistent (administratieve hulp, boodschappen) en op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden samengesteld door sterrenchef Yves Mattagne of thuisverpleging. Een kwaliteitslabel bevestigt dat uw assistentiewoning voldoet aan alle voorwaarden van de Vlaamse overheid.

Voor uw veiligheid zijn er nauwelijks trappen en zijn er leuningen en handgrepen voor verplaatsingen in het gebouw. Naast een gegarandeerde brandveiligheid is er een noodoproepsysteem, waarbij dag en nacht iemand beschikbaar is. Het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn aangepaste liften.

Voor de ondersteuning van uw sociale contacten zijn er gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes en worden er activiteiten georganiseerd.

U voelt zich bij ons thuis zoals op hotel !

Aarzel niet om onze residentie via deze website te ontdekken of om ons te contacteren voor verdere informatie of voor een bezoekaanvraag. Graag tot ziens !

De directie en het team van de Orpea Belgium-residentie Justus Lipsius Senior Resort