Welcome back dear family

Beste bezoeker

Vanaf 18 mei kunnen opnieuw bezoeken toegelaten worden. Hierbij moeten we allemaal heel strikte veiligheidsregels respecteren, ook u als bezoeker. Hier vind je de richtlijnen van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid die we daarbij moeten respecteren.

Om dit alles zo goed mogelijk te kunnen organiseren, vragen we je om je bezoek via onze online boekingstool vast te leggen. Je leest er ook meer over het verloop van het bezoek, de bezoekregels en het beschermingsmateriaal. 

Dank voor het begrip! En welkom terug!

Klik hier om je bezoek te reserveren

In de huidige omstandigheden zijn we helaas beperkt tot: 

  • één bezoek per bewoner per week
  • telkens dezelfde bezoeker per bewoner
cohortzorg

Piekfijne hygiëne

Veilige omstandigheden voor warme zorg

Meer dan ooit is strikte hygiëne essentieel voor de bescherming van onze bewoners. Bij Orpea gaan we tot het uiterste, voor een brandschone woonomgeving en een veilige zorg- en dienstverlening. Zo kunnen onze medewerkers met een gerust gemoed een warme thuis blijven creëren.

Ontdek meer
Putting on gloves

Duidelijke procedures

Op basis van de kennis in het internationale Orpea-netwerk en afgetoetst met de Belgische regels voor de beheersing van de coronacrisis, hanteert Orpea zeer strikte procedures. Onze teams zijn goed ingelicht, krijgen regelmatig kleine opleidingen en volgen de instructies nauwgezet op. Orpea is trots op haar troepen!

Ontdek meer