Orpea en ik
Toen ik bij Orpea begon te werken bestond het beheer van de materiële voorzieningen nog maar pas. Er was dus werk aan de winkel! Een enorme uitdaging die me meteen aantrok! Ik ben met niets begonnen en ben erin geslaagd de door ons aangeboden producten in al onze residenties in België te uniformiseren. De dienst Restauratie stelt de menu’s op en we selecteren samen de voedingsmiddelen. Hierbij laten we ons leiden door de volgende vraag: "Zouden we het zelf eten?" Kwaliteit staat bij ons voorop want we weten dat de maaltijden erg belangrijk zijn voor onze residenten.
Parcours
Met mijn master in managementwetenschappen op zak heb ik een jaar in de Verenigde Staten in de export gewerkt en daarna in de financiële auditsector in België. Daarna was ik vijf jaar aan de slag in een supermarktketen, waar ik bijzonder veel ervaring heb opgedaan op het vlak van aankoopbeheer, e-commerce en grootschalige logistiek. Sinds ik iets meer dan een jaar geleden bij Orpea Belgium ben beginnen werken, komt die algemene expertise mij dagelijks goed van pas.